Skip to Main Content »

Mere end 250 kvalitets- og specialoste leveret over hele Danmark

Smagekasse #1 - Ca. 20 forskellige oste

Lagerstatus: På lager

DKK 845,00

Hurtigt overblik

Prøv smagekassen, og oplev nye oste! - Indeholder cirka 20 forskellige oste! - Vægt minimum 4 kg. Smag dig igennem et flot ostesortiment og find dine favoritter! Kassens sortimentsammensætning vil variere fra gang til gang, hvilket beror på, at vi forsøger at finde oste, der på afsendelsestidspunktet er perfekte i modningen. Fin til en hyggelig komsammen i gode venners lag, køb brød og vin, og så er der rigeligt til 10-20 personer! Et mix af faste oste, bløde oste, skimmeloste samt milde fåre- og gedeoste!

I UGE 7 SMIDER VI KVIT OG FRIT EN FLASKE KVALITETSVIN - COSTALAGO ROSSE VERONESE - I KASSEN! VÆRDI KR. 84,00.

Smagekasse #1 - Ca. 20 forskellige oste

Flere visninger

Detaljer

Kassen indeholder mange forskellige typer ost, brie, rødkit-oste, blåskimmeloste, krydderi-oste, faste oste, hårde oste, oste af ged- og fåremælk (milde typer) og også et par stærke oste.

Det er et mix af danske og forskellige europæiske oste, som vi traditionelt ved bliver populære og kvaliteten er selvfølgelig helt i top og det hele er frisk-skåret.

Der er INGEN danske skæreoste af Danbo-typen med, lige til info. 

De bløde oste vil indenfor de første 2-3 uger have cirka samme smag som på modtagelsen, mens de fastere oste modner langsommere over de næste par månede, så du kan nå at få det spist.

Kassen kan selvfølgelig også bruges, hvis du ønsker at invitere gæster. Det er let at anrette, ostene pakkes bare ud og de bløde oste kan ligge som et helt stykke, mens de mere faste oste blot skæres ud i tern og bjælker. Vupti 10 minutter, så er det klaret.

Køb evt. de små ostepapirer med (5 stk. for 6 kr.), så kan du holde ostestykkerne friske længe efter åbningen.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Ostepapir, 2 størrelser 32x40 cm og 40x50 cm., 5 stk.

Ostepapir, 2 størrelser 32x40 cm og 40x50 cm., 5 stk.

Starter ved: DKK 6,00