Skip to Main Content »

Fragtpris 39,- | Fri fragt over 1.000,-

Mere end 250 kvalitets- og specialoste leveret over hele Danmark

Parmigiano Reggiano (Parmesan) (28% fedt) vægt fra 200g

Lagerstatus: På lager

Produktnavn Pris Antal
Parmigiano Reggiano 200g
DKK 59,00
Parmigiano Reggiano 500g
DKK 159,00
Parmigiano Reggiano 1100g
DKK 319,00

Hurtigt overblik

Parmigiano Reggiano - Parmesan fra hjertet i Italien. Osten over alle oste i Italien som findes i ethvert køleskab! Er multianvendelig og smager fantastisk i små stykker, flager over mad, revet over pasta. På top10 over verdens mest populære oste og hvis du savner inspiration til anvendelsen, så gå på internettet, hvor der findes i tusindvis af opskrifter. Vi på netost.dk foretrækker den ganske enkelt som en snack til et glas frugtrig hvidvin (feks. Marani vores "hvide Amarone") eller en lettere rødvin! Yderst velegnet også til børn!

Ingredienser: Upasteuriseret KOMÆLK, salt, osteløbe.

Parmigiano Reggiano (Parmesan) (28% fedt) vægt fra 200g

Flere visninger

Detaljer

Parmigiano Reggiano - Den ægte parmesan. Fuldblods italiener.

Parmigiano Reggiano er en halvfed ost og har en olieret overflade. Osten har ingen hulsætning og der er ofte små hvide krystaller i ostemassen, der indikerer den lange modningstid, som i reglen strækker sig over mindst 22 måneder, først da har osten opnået den helt rigtige let saltede, karakteristiske smag og hårde konsistens.

Parmigiano Reggiano har en spændende historie. Allerede i Romertiden var oste som denne velkendte under betegnelsen Grana oste (fast granulleret ostemasse). Parmigiano Reggiano blev først fremstillet af etruskerne og stammer fra den lille by Bibbiano syd for Po-floden i provinsen Parma, hvoraf navnet. Osten er en såkaldt D.O.P. ost, hvilket betyder, at den skal opfylde nogle meget strenge betingelser for kvalitet, oprindelse og fremstilling. For at sikre at osten opfylder de høje kvalitetskrav ved leveringen testes samtlige oste ved, at ostemesteren slår på osten med en lille hammer, hvorved han straks kan høre, om osten er optimal dvs. uden revner. Først derefter bliver det kendte garanti- mærke brændt ind i osten.

Da det er en meget hård ost bruges den i stor udstrækning revet i madlavningen, men den smager også skønt som den er, delt i små stykker eller flager.

Type: Skæreost
Mælk: Komælk
Land: Italien
Fedt i tørstof: 32

Ingredienser: Upasteuriseret komælk, salt, osteløbe.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1633 kJ/392 kcal
Protein: 33 g
Kulhydrat: 0 g

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Marani Bianco Veronese I.G.T. 2013

Marani Bianco Veronese I.G.T. 2013