Skip to Main Content »

Fragtpris 39,- | Fri fragt over 1.000,-

Mere end 250 kvalitets- og specialoste leveret over hele Danmark

Hvis du har været i Italien eller Spanien har du sikkert prøvet nogle af de herlige charcuteri-varer, som købes overalt på markeder og serveres på restauranter. Vi har flere slags salamier i vort sortiment og vi har valgt også at udskære dem i HELE mindre stykker på 500gram som vakumpakkes. Read More
Posted in net-ost.dk nyt By Frode Baggesen

Per

I Nordjylland helt ude på østkysten ligger landsbyen Aså, og var man en måge, ville man nok vende her!

Ihvertfald ser det sådan ud, da mågerne som regel kredser rundt højt oppe over byen, der ligner så mange andre små byer. Men ikke helt, for her har man bevaret mejeriet anno 1890!

Det holdes oppe af 12 stædige mælkebønder samt 7 ansattes engagement, dygtighed og passion for god ost. Her har min gode ven Per "Fido" som mejeribestyrer ansvaret for at det hele kører, eller som han siger; "at skidtet tjyrer". Det er altid en oplevelse at komme her og se, hvad der er sket siden sidst.

Read More
Posted in net-ost.dk nyt By Frode Baggesen

Parmesan tilhører italienerne men det betyder ikke, at franskmændende ikke også kan lave noget der kommer tæt på Parmesan!

Da jeg blev tilbudt et lille parti af en "Parmesan-lignende" vare til en uhørt lav pris, kunne jeg ikke stå for fristelsen og slog til.

Read More
Posted in net-ost.dk nyt By Frode Baggesen

Kan du lide oliven?

24/09/12 09.39

oliven

I 1995 blev jeg ansat i Ørum Mejeri, hvor jeg skulle besøge kunder i hele Europa. Mit største handicap var dengang, at jeg ikke kunne lide... OST! Og det var primært et produkt som i høj grad minder om feta, som jeg skulle forsøge at sælge, så jeg var ude i lidt af en krise.

Det mærkelige var, at efter 3-4 uger med "feta" hver dag, ja så kunne jeg lide det, og jeg var klar til at besøge kunderne, for vi havde verdens bedste produkt. Kunderne var primært tyrkere og alverdens nationaliteter af arabisk herkomst, så med en dårlig handelseksamen drog jeg glad afsted med mit landkort (GPS fandtes vist ikke), men jeg fandt hurtigt ud af, at det var en hård kamp.

Read More
Posted in net-ost.dk nyt By Frode Baggesen

Da jeg var barn kunne jeg stå i timevis hos den lokale købmand for at vælge blandet slik. Købmanden var sikkert på grænsen til at eksplodere i raseri og da 1000-vis af købmænd blev trætte af os ubeslutsomme unger blev vej selv-slik indført!

Som voksen har jeg det ligsådan når jeg kommer i en vinbutik! Det tager mig mindst en time, før jeg kan beslutte mig for, hvad jeg vil købe og kunne jeg dog bare smage lidt af hver enkelt flaske, så ville det være meget lettere...

Hvis du har det ligesådan, også når det gælder ost, så har jeg en nem løsning til dig!

Read More
Posted in net-ost.dk nyt By Frode Baggesen

Vi kender vist alle til at have købt en fin ost der efter nogle dage er blevet tør og kedelig - træls som vi siger her i Nordjylland.

Dette kan du let undgå ved at bruge ostepapir til at pakke osten(e) ind i. Vi har derfor lagt 2 størrelser af ostepapir ind på web-shoppen, således at du kan købe dem til en fornuftig pris.

En del kunder har været lidt usikre på, hvor længe ost egentlig kan holde sig, hvilket også er meget forskelligt og derfor et relevant spørgsmål.

Read More
Posted in net-ost.dk nyt By Frode Baggesen


Måske kender du Anne Kejser (fra bla.Slemme slemme piger og Vild Med Dans), Anna David (popsangerinde) og Niels Skovmand (har 2 gange fået kåret sit morgenradio til Danmarks bedste)?


Read More
Posted in net-ost.dk nyt By Frode Baggesen